7 окт. 2009 г., 14:39

Лятно 

  Поэзия » Белые стихи
581 0 0

За какво ли си мечтае тайно лятното небе?

Може би - листата на всички дървета да са ръце!

Нежно да го милват и да събират сълзите му,
докато слънцето го прерязва с парещи лъчи 

от безмилостна обич през средата, на две...

© Марио Трифонов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??