Oct 7, 2009, 2:39 PM

Лятно 

  Poetry » White poetry
583 0 0

За какво ли си мечтае тайно лятното небе?

Може би - листата на всички дървета да са ръце!

Нежно да го милват и да събират сълзите му,
докато слънцето го прерязва с парещи лъчи 

от безмилостна обич през средата, на две...

© Марио Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??