27 may 2018, 20:47

Лято 

  Poesía » Verso libre
651 2 2


Искам да ме вземеш, лято. 

Да се потопим в морето синьо. 

после да преминем над полето, 

да се гмурнем в житните вълни. 

Искам да те имам, лято. 

Галещо ме нежно по косата. 

Топло, странно, непознато. 

Искам да те имам, лято. 

Позволи ми... 

© Veselina Petrova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??