27.05.2018 г., 20:47 ч.

Лято 

  Поезия » Свободен стих
638 2 2


Искам да ме вземеш, лято. 

Да се потопим в морето синьо. 

после да преминем над полето, 

да се гмурнем в житните вълни. 

Искам да те имам, лято. 

Галещо ме нежно по косата. 

Топло, странно, непознато. 

Искам да те имам, лято. 

Позволи ми... 

© Veselina Petrova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??