May 27, 2018, 8:47 PM

Лято 

  Poetry » Free verse
652 2 2


Искам да ме вземеш, лято. 

Да се потопим в морето синьо. 

после да преминем над полето, 

да се гмурнем в житните вълни. 

Искам да те имам, лято. 

Галещо ме нежно по косата. 

Топло, странно, непознато. 

Искам да те имам, лято. 

Позволи ми... 

© Veselina Petrova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??