Искам да ме вземеш, лято.
Да се потопим в морето синьо.
после да преминем над полето,
да се гмурнем в житните вълни.
Искам да те имам, лято.
Галещо ме нежно по косата.
Топло, странно, непознато.
Искам да те имам, лято.
Позволи ми...
© Veselina Petrova Все права защищены