Всеки го боли от нещо,
всеки носи от миналото си.
Но любовта лекува душите,
всеки миг е мигновение.
Минало или настояще,
настояще или бъдеще –
кое е от повече значение,
сякаш те познавам от изминал живот.
Хвани ме за ръката –
нека винаги да бъде лято.
Всеки миг да е настояще.
Любовта ни да не зависи
от пътите, в които се обичаме.
Просто е, и е реалност –
надминава всяка мечта.
Да се гледаме в очите
и там да бъде целия ни свят.
Да трептим с всяка крачка
и да се чувстваме живи…
Нека винаги да бъде лято!
© Лили Вълчева Todos los derechos reservados