1.07.2023 г., 18:14 ч.

Лято… 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
206 0 3


Всеки го боли от нещо,

всеки носи от миналото си.

Но любовта лекува душите,

всеки миг е мигновение.

Минало или настояще,

настояще или бъдеще –

кое е от повече значение,

сякаш те познавам от изминал живот.

Хвани ме за ръката –

нека винаги да бъде лято.

Всеки миг да е настояще.

Любовта ни да не зависи

от пътите, в които се обичаме.

Просто е, и е реалност –

надминава всяка мечта.

Да се гледаме в очите

и там да бъде целия ни свят.

Да трептим с всяка крачка

и да се чувстваме живи…

Нека винаги да бъде лято!

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ви от сърце! Бъдете здрави и вдъхновени! Щастие и успехи!
  • Хареса ми стиха ти, Лили! Поздравления и успех!
  • Нека! Дори и в зима в погледа ти лято винаги да има!
Предложения
: ??:??