26 jul 2024, 8:27

Лято по мярка 

  Poesía
78 0 0

Лятото ми е по мярка,

носи твоите черти,

къдрава щастливост, ярка

в мен, в сърцето ми лети.

 

Сигурно изгряваш – лято

в най-красивия ми ден,

влюбено, с копнежа слято,

в миг, за вечността роден.

© Милена Френкева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??