26.07.2024 г., 8:27 ч.

Лято по мярка 

  Поезия
77 0 0

Лятото ми е по мярка,

носи твоите черти,

къдрава щастливост, ярка

в мен, в сърцето ми лети.

 

Сигурно изгряваш – лято

в най-красивия ми ден,

влюбено, с копнежа слято,

в миг, за вечността роден.

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??