23 jul 2024, 14:41

Лято с розови следи 

  Poesía
79 0 4

Нормално лято? Има ли такова?

О, всяко по е лудо от преди.

Морето го настига пак, отново,

порасло в  изгрев с розови следи.

 

Щастливо, неочаквано, свободно,

красиво и с божествен аромат,

обичащо, по детски благородно,

прегръща ме  – възторжен необят.

 

© Милена Френкева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??