26 mar 2008, 17:46

Лъжата 

  Poesía
831 0 15
Суетна радост,   
             обич,
                      жал,
                            очакван ден,
                                                 жена желана,
                            отчаян вик,
                      сълзи,
                печал,
душевна болка,
скрита рана,
             позор,
                      съдба,
                            надежда,
                                  страст,
                                        нечакан студ
                                  във брачно ложе,
                            обида,
                      мъст,
борба за власт,
          илюзии,
                души тревожни,
                            последен удар,
                            смъртен гърч,
                погребан ум,
венец надгробен,
убиец,
          гавра,
                   нощен лов,
                               зловония
                               на труп
                               разложен,
                   сподавен гняв
                   за зла съдба -
          чеда са все
на тази дума!
Убиват мравките звезда
в безумен свят
с лъжа безумна...

© Кети Рашева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??