17 sept 2008, 15:32

лъжи 

  Poesía » Versos blancos
719 0 12
 

 

 

илюзии

заченати от вяра

непокорна

танцуват срещу

ветровете

на съдбата

и после се разтапят

в неизбежност

пред неумолим

сърдечно-съдов ешафод

изкоренил мечтите

някога красиви

в прегръдките си ледени

и в невъзможни истини

на празен

но отиващ си

живот

 

 

 

музика...

 

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??