Sep 17, 2008, 3:32 PM

лъжи 

  Poetry » White poetry
720 0 12
 

 

 

илюзии

заченати от вяра

непокорна

танцуват срещу

ветровете

на съдбата

и после се разтапят

в неизбежност

пред неумолим

сърдечно-съдов ешафод

изкоренил мечтите

някога красиви

в прегръдките си ледени

и в невъзможни истини

на празен

но отиващ си

живот

 

 

 

музика...

 

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??