С очи забравили да гледат...
Търсиш брод несъществуваш.
Търсиш смисъл на това, дали
любовта все още съществува.
Светът клонира вече всичко...
отнема човешката любов.
Планува нас да ни изтрие,
и в тъма да ни покрие.
А казват, че Коледа е празник...
на какво не знам!? Отдавна всичко
в пепел е обвзето, срам.
Загиваме и доброто веч не съществува.
© Ангел Todos los derechos reservados