30 ago 2009, 11:49

Лyтане 

  Poesía
490 0 2

Лyтам се в нощта прозрачна

и дерат ме мисли посивели.

Че сънят ме прави сляпа

и те виждам пак до мене.

 

На незнаен остров да те търся,

а може би на сантиметър...

без тебе трyдно аз живея,

но и с тебе не ще оцелея.

 

П.П. Вдъхновено от... вдъхновението!

© Дива Самодива Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??