30.08.2009 г., 11:49 ч.

Лyтане 

  Поезия
486 0 2

Лyтам се в нощта прозрачна

и дерат ме мисли посивели.

Че сънят ме прави сляпа

и те виждам пак до мене.

 

На незнаен остров да те търся,

а може би на сантиметър...

без тебе трyдно аз живея,

но и с тебе не ще оцелея.

 

П.П. Вдъхновено от... вдъхновението!

© Дива Самодива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??