Лyтам се в нощта прозрачна
и дерат ме мисли посивели.
Че сънят ме прави сляпа
и те виждам пак до мене.
На незнаен остров да те търся,
а може би на сантиметър...
без тебе трyдно аз живея,
но и с тебе не ще оцелея.
П.П. Вдъхновено от... вдъхновението!
© Дива Самодива Все права защищены