24 feb 2007, 17:13

ЛЮБИ МЕ 

  Poesía
2064 0 12

Постой така, за миг да те погледам,
във мене образът ти мил да съхраня,
да изучавам всяка твоя малка бенка
и всеки белег - по тебе пареща следа.

Постой така, оплел ме във ръце, които
със нежност разлистват в мене есента.
От дланите ти аз се чувствам сякаш сита,
ти действаш като балсам за моята душа.

Целувай ме със устни, пареща жарава.
Жигосвай с тях закопнялата ми плът.
Люби ме диво, с неописуема наслада,
все едно ме любиш за последен път.

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??