13 dic 2007, 22:11

Любима 

  Poesía » De amor
587 0 9
От звезден прах ще изтъка воал!
Бяло злато лунна светлина
Изумруди тайнствено огряли
Черната безмерна длъбина
Алена зора над снежен връх
Милващ бриз със дъх на океан
Топъл порив на пустинен лъх
Екота на тътнещ ураган
С магията на чистата любов
И надежда в него ще вплета
Липсваш ми и знам че съм готов
Всеки миг на теб да посветя
Ангел мой мечта и благослов

© Ангел Веселинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??