13.12.2007 г., 22:11 ч.

Любима 

  Поезия » Любовна
584 0 9
От звезден прах ще изтъка воал!
Бяло злато лунна светлина
Изумруди тайнствено огряли
Черната безмерна длъбина
Алена зора над снежен връх
Милващ бриз със дъх на океан
Топъл порив на пустинен лъх
Екота на тътнещ ураган
С магията на чистата любов
И надежда в него ще вплета
Липсваш ми и знам че съм готов
Всеки миг на теб да посветя
Ангел мой мечта и благослов

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??