18 oct 2022, 11:27

Без фалш 

  Poesía
163 0 1

Да те моля… не е в моя стил и похват.

Да те чакам… вече нямам търпимост.

Ще утихна дръзко… ще премълча и слова

под предлог, че простила съм всичко.

 

Ще обичам светлите ти  черти

Някак встрани… незабележимо.

Споменът диша с ясни следи

и ме дарява с всичко любимо.

 

Ще остана в мрака вгорчен с,самота

Забравена сянка в поглед любим

Една непозната… взряна в дъжда

ще скрия сълзите в тютюневий дим.

 

Силите ми, ще мирнат един ден.

Но пак ще изправя взора си ведро.

Без фалш ще поискам, да останеш до мен.

Животът скъсява битието ни крехко.

© Валя Сотирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??