27 feb 2011, 0:16

Любов 2 

  Poesía » De amor
579 0 0

      Ако луната не

изгряваше,

   аз бих била твоята

 светлина в мрака!

      Ако слънцето не

топлеше,

   аз бих била твоя

плам, който да те топли!

     Ако въздухът не можеше

да се диша,

   аз бих била твой

всеки един поет дъх!

     Ако поискаш от мен

за теб,

   аз бих била твоя -

принцеса,

           ангел

      и дявол дори!!!

© Натали Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??