Feb 27, 2011, 12:16 AM

Любов 2 

  Poetry » Love
575 0 0

      Ако луната не

изгряваше,

   аз бих била твоята

 светлина в мрака!

      Ако слънцето не

топлеше,

   аз бих била твоя

плам, който да те топли!

     Ако въздухът не можеше

да се диша,

   аз бих била твой

всеки един поет дъх!

     Ако поискаш от мен

за теб,

   аз бих била твоя -

принцеса,

           ангел

      и дявол дори!!!

© Натали Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??