27 февр. 2011 г., 00:16

Любов 2 

  Поэзия » Любовная
577 0 0

      Ако луната не

изгряваше,

   аз бих била твоята

 светлина в мрака!

      Ако слънцето не

топлеше,

   аз бих била твоя

плам, който да те топли!

     Ако въздухът не можеше

да се диша,

   аз бих била твой

всеки един поет дъх!

     Ако поискаш от мен

за теб,

   аз бих била твоя -

принцеса,

           ангел

      и дявол дори!!!

© Натали Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??