16 jun 2011, 10:53

Любов 

  Poesía » De amor
846 0 3

Не знаеш ли?
Тя стъпва тихо
с пети от росни карамфили.
Тя идва като лятна буря
трептяща, дъхаща едва.
Не знаеш ли?
Тя има много имена.
Прегракнала, задъхана, прощаваща -
Тя....

© Полина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??