Jun 16, 2011, 10:53 AM

Любов 

  Poetry » Love
847 0 3

Не знаеш ли?
Тя стъпва тихо
с пети от росни карамфили.
Тя идва като лятна буря
трептяща, дъхаща едва.
Не знаеш ли?
Тя има много имена.
Прегракнала, задъхана, прощаваща -
Тя....

© Полина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??