И когато ти се върнеш,
няма да ме има тук.
И дори да ме потърсиш,
аз ще бъда с друг.
Това последното писмо е
за пословичната ни любов.
Имай го дори за свое,
когато станеш ти готов.
И мисли за мене, и страдай,
както страдах тихо аз,
и тогава заминавай,
забрави ме пак за час.
Искам само, като дойдеш,
да се чувстваш като мен,
и на Бог да се молиш
да се върна някой ден!
© Петя Тодорова Todos los derechos reservados