Любов,
така красива дума!
Изпълнена с гореща страст.
Извираща от лава снежна...
Даряваща и хлад, копнеж...!?
Зимуват във сърцето ти сезони!
Редят се мигове в години преживяни!?
А болката е редом с тях.
Гори надеждата, удавя начинаещи.
Без никаква ирония дори и минимална
осъкатява здрави, други с цяр
любовен изцелява!
Любов
така красива дума!?
Във нея гордоста се сменя с гняв.
На душата поривът в крилата
сила дава, сърцето пърха, диша, оцелява.
И чувства странни в него се въртят!?
Любов...,
човечеството тази участ заслужава!
© Ангел Todos los derechos reservados
съдържа мъдро послание, а именно, че любовта ще спаси света!
Поздрави и от мен!