9 mar 2010, 12:36

Любов 

  Poesía » De amor
484 0 1

Дали е само чувство любовта?

Дали обичаме веднъж в живота?

Една целувка мигом в нощта,

един живот, живян накратко...

Дали случайно искаме така

животът по-бързо да минава?

Не бързай ти да гониш любовта,

преди да си я изживял изцяло...

Дали случайно влюбваме се често?

Дали пък грешка е било това?

Но след като я срещнеш, ще познаеш,

че това е любовта...

© Василенна Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??