Дали е само чувство любовта?
Дали обичаме веднъж в живота?
Една целувка мигом в нощта,
един живот, живян накратко...
Дали случайно искаме така
животът по-бързо да минава?
Не бързай ти да гониш любовта,
преди да си я изживял изцяло...
Дали случайно влюбваме се често?
Дали пък грешка е било това?
Но след като я срещнеш, ще познаеш,
че това е любовта...
© Василенна Василева All rights reserved.