18 jul 2015, 13:21

Любов 

  Poesía » De amor
420 0 1

Две ръце към

тебе ще протегна,

две очи към

тебе ще погледна.

 

И радостта 

в очите ти да зърна

да видя как сърцето ти

бленува.

 

От безбройни думи

в радостта,

че теб те има

на света.

 

И до мен си,

зная аз,

с теб да бъдем

във захлас.

 

Да римуваме 

за двама,

да лудуваме 

в забрава.

 

03.02.2014 год

© Кармен николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??