Да пишеш за любов -
почти го всеки може.
Да преживееш любовта -
не всякой може.
Дори какво е любовта
не можеш с думи каза
дела са нужни
от едно сърце голямо.
Едно е любовта в младостта,
а друго в старостта.
Едно е да благославяш,
но друго да протегнеш
някому ръка
дори да я изцапаш в кръвта
за да спасиш една душа.
И нека помним-
Вяра
Надежда
и Любов,
най-важното и първо
е Любов.
© Румяна Щерева Todos los derechos reservados