30 мая 2020 г., 17:00

Любов 

  Поэзия
973 3 8

Да пишеш за любов -

почти го всеки може.

Да преживееш любовта -

не всякой може.

Дори какво е любовта

не можеш с думи каза

дела са нужни

от едно сърце голямо.

Едно е любовта в младостта,

а друго в старостта.

Едно е да благославяш,

но друго да протегнеш

някому ръка

дори да я изцапаш в кръвта

за да спасиш една душа.

И нека помним-

Вяра

        Надежда

                     и Любов,

най-важното и първо

        е  Любов.

© Румяна Щерева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??