Защото никога не каза „спри".
Защото винаги си ме подкрепял.
Дори и в невъзможните мечти.
Подобно светлина за слепия.
Защото винаги до мен си бил.
Дори и в нереалното. И в невъзможното.
Дори когато се отричам. И боли.
Дори когато любовта ми е жестока.
А любовта е сливане на светове.
Аз само с теб съм цяла.
Защото ти ми даваш вяра и криле,
на теб се вричам със душа и тяло!
© Нина Сименова Todos los derechos reservados