Любов човешка
Ти цялата си чувство,
трепет.
усмивка и сълза -
в едно.
Във този свят,
лишен от нежност,
откриваш красота, добро.
До мен достигаш
като песен.
попивам думите и знам,
че не случайно те намерих,
че няма да съм вече сам.
Бъди ми болка споделена.
И капка радост -
в моя ден.
Любов,
най-земна, най-човешка,
един на друг да си дадем.
© Сашо Маринов Todos los derechos reservados
Плами, Росица, Весела, Елица, Надежда, Ангел, Сеси, Анахид, Ели,
Ивайло, Вилдан, Катя, Галена, Владимир, Огнян, Галина, Евелина,
Анета, Галина и Мартина!
Благодаря, Ви Приятели!
Щастлива Нова Година!
Много здраве, любов и късмет!