2 nov 2010, 22:19

Любов извира ежечасно 

  Poesía » De amor
581 0 2

Танцуваме със теб в нощта,

как  прелестна  е  тя!

По дансинга кръжим.

В любовен плам горим.

 

И всичко е прекрасно.

Любов извира ежечасно.

И нежно си шептим.

Любов  и  радост ний творим.

Скуката  ще  победим.

 

Във нашите сърца

се вкопчи любовта.

И страдат милите сърца.

И страда младата душа.

 

Поглеждам те, усмихваш ми се ти,

и  пак, и пак, любов гори!

 

От твойта хубост заслепен,

аз  крача  ден  след  ден

и  толкоз  запленен,

щастлив  съм  всеки  ден,

когато си до мен!

© Симеон Пенчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Е, любовта не извира като бяло вино,
    а и наводнение едва ли би настъпило, Тошко!
    Благодаря ти за усмивчицата!
    Лека вечер!
  • След "наводнение от бяло вино в Макон", това е най-интересното извиране, за което чувам
Propuestas
: ??:??