25 ene 2017, 22:45

Любов ли е? 

  Poesía » De amor
782 0 2

Дали повярвах и пропаднах във бездънна яма?
Дали се лутам в тъмнина и търся те?
Дали си там или те няма?
Дали съм жива или не?

 

Дали отровата подейства?
Дали сърцето ми превзе?
Дали ще ме спасиш от тая бездна
протегнал двете си ръце?

 

Дали и слънцето ще видя нявга?
Дали ще бъдеш моя ден?

 

Дали ще ме обичаш до безкрая

или ще бъдеш просто спомен заличен?

 

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??