25.01.2017 г., 22:45 ч.

Любов ли е? 

  Поезия » Любовна
783 0 2

Дали повярвах и пропаднах във бездънна яма?
Дали се лутам в тъмнина и търся те?
Дали си там или те няма?
Дали съм жива или не?

 

Дали отровата подейства?
Дали сърцето ми превзе?
Дали ще ме спасиш от тая бездна
протегнал двете си ръце?

 

Дали и слънцето ще видя нявга?
Дали ще бъдеш моя ден?

 

Дали ще ме обичаш до безкрая

или ще бъдеш просто спомен заличен?

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??