Любов ли е, за да я опишеш?
Тази луда, неповторима и необуздана обич.
Неспирна и неутешима.
Не искам да я губя никога.
Това неописуемо чувства на щастие
и пърхането на пеперуди в стомаха
щом се срещнем.
Чувства, които вече няма нужда да прикривам.
Край на несподелените любови.
Край на предателствата,
разочарованията
и сълзите от това, че някой не ме обича.
Той е мой и това ми стига.
Просто не искам това край да има!
© Цветелина Арнаудова Todos los derechos reservados