Казват – любовта е лудост!
Всъщност, лудост ли е любовта?
Очакваш ли вълшебна радост,
отдай ми нежност, топлина.
В тях е магичната ти лудост,
щура лудост – това е любовта!
Лудостта е вълшебна хубост,
а любовта - безкрайна красота!
Любовта - любов ли е без лудост?
Любов ли е, ако е без страст и без мечти?
Ако ти си тиха в свойта лудост,
то знай – крещиш без глас в мене ти!
Но в съня ми ти съвсем си луда,
а аз – безкрайно лудият ти принц,
обичай ме - без пощада, до полуда,
както аз – твоят звезден малък принц!
Наистина - ако любовта е лудост,
тогава лудост ли е лудостта?
Не му мисли, а луд ме назови,
достойна чест за мен ще е това!
20.04.2014 г. София, Константин Враджалиев
© Константин Враджалиев Todos los derechos reservados