22.04.2014 г., 17:56 ч.  

Любов ли е любов без лудост? 

  Поезия » Любовна
749 0 0

Казват – любовта е лудост!

Всъщност, лудост ли е любовта?

Очакваш ли вълшебна радост,

отдай ми нежност, топлина.

 

В тях е магичната ти лудост,

щура лудост – това е любовта!

Лудостта е вълшебна хубост,

а любовта - безкрайна красота!

 

Любовта - любов ли е без лудост?

Любов ли е, ако е без страст и без мечти?

Ако ти си тиха в свойта лудост,

то знай – крещиш без глас в мене ти!

 

Но в съня ми ти съвсем си луда,

а аз – безкрайно лудият ти принц,

обичай ме - без пощада, до полуда,

както аз – твоят звезден малък принц!

 

Наистина - ако любовта е лудост,

тогава лудост ли е лудостта?

Не му мисли, а луд ме назови,

достойна чест за мен ще е това!

 

20.04.2014 г.   София,   Константин Враджалиев

© Константин Враджалиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??