Не може да си толкова жестока,
до вчера беше мила, романтична,
а днес си само кукла синеока,
която ме поглежда безразлична.
Не мога да повярвам и не искам,
не е възможно да си безсърдечна,
но как за любовта да те притискам,
когато и без друго не е вечна.
Да пием двама до последна капка;
да пием двама - без да се щадим;
да пием днес - утре слагам шапка,
по пътя си напред ще продължим.
А може пък да падна омагьосан -
от виното, от любовта пиян.
Животът ми, разгулен и прахосан,
от обичта ти тук да бъде спрян.
© Рот Кив Todos los derechos reservados