Feb 19, 2010, 7:27 PM

Любов необяснима 

  Poetry
625 0 1

Не може да си толкова жестока,

до вчера беше мила, романтична,

а днес си само кукла синеока,

която ме поглежда безразлична.

 

Не мога да повярвам и не искам,

не е възможно да си безсърдечна,

но как за любовта да те притискам,

когато и без друго не е вечна.

 

Да пием двама до последна капка;

да пием двама - без да се щадим;

да пием днес - утре слагам шапка,

по пътя си напред ще продължим.

 

А може пък да падна омагьосан -

от виното, от любовта пиян.

Животът ми, разгулен и прахосан,

от обичта ти тук да бъде спрян.

 

 

 

© Рот Кив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Добре ,че го отворих да прочетаааа ,много ми хареса-"а днес си само кукла синеока" 6 и от мен.
Random works
: ??:??