5 abr 2006, 11:54

Любов сред кабели 

  Poesía
567 0 1
Кабелен и безжична
с кабелна и безжична,
с кабели в гащите,
вървят по "Раковска".
/и някак си се разбират/

Кабелни костюмари
с безжични телефони
се качват в колите си
на "Народно събрание".

Кабелни мутри
и кабелни полицаи
обсъждат проститутките
на "Моста".

Сред кабели и безжичие,
сред масово безразличие
в панелка заключени,
те се целуват.

© Ясен Крумов- Хенри Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??