Животът е една игра,
в която само умните печелят.
Ако не можеш да играеш,
по-добре недей, защото нараненият
ще бъдеш ти!
Защото някога и аз вярвах в нещо
красиво, защото някога и аз живях
с мечти за обич, сладост и любов...
Но всичко излезе подло, фалшиво
и като камък пръсна се на прах,
и засипа мен, сърцето ми и моята душа.
И всичко стана тъй студено, превърнаха се в миг на айсберг леденостуден.
Сега живея със усмивка всеки ден, че тя краси света, но всичко е лъжа. Тя прикрива океани от сълзи и болка, и тъга. Може би ще минат много дни и нощи, преди отново слънцето за мене да изгрее - с надежда за усмивка, вяра и любов, а дотогава...
Ти си тръгваш, за първи и последен път, от мен, надали отново ще те видя пак, но за миг отблясъци на слънце аз видях. Държах ги във ръка и ги прегръщах, но изплъзнаха се те от мен в отблясъка на две очи студени, угаснаха си те... когато гръб обърна и си тръгна сутрнита...
© Просто Аз Todos los derechos reservados
Поздрав!