26 ago 2018, 19:11

Любовен лъч 

  Poesía » De amor
487 2 10

Понякога се сгушвам мълчаливо

в ръцете ти - най-нежни и любими.

За мене няма нищо по-значимо

от туй че ти шептя, че шепна в рими.

 

Понякога избягвам те нарочно -

когато си улисан в своите грижи,

в света ти не допускай да се вкопча,

дори да ме почувстваш твърде близка.

 

Понякога се сърдим безпричинно, 

щом няма те - жадувам те до мене, 

и в чашите без теб не сипвам вино.

тъгувам за пропуснатото време.

 

Понякога негласно те извиквам

в съня си, ти навярно там си буден,

след теб не мога никой да обикна,

примаш тази истина с почуда!

 

© Виктория Тасева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??