30 dic 2008, 0:53

Любовен нокдаун 

  Poesía » De amor
527 0 8

Финалът струва ми се тъй далечен,

последна битка с любовта.

Кръв от сърцето ми потече,

не видях в теб дори сълза...

 

От болка паднах на земята,

нямах сили и да дишам...

Смачкан бях като тревата,

по която сутрин рано тичам.

 

Броене... викове... аплодисменти,

усетих ледения под,

на лента минаха моменти,

частици от нашия живот...

 

Десет, девет, осем, седем...

Изправих се - силен и готов,

за удара ми тъй победен,

за искрица истинска любов...

© Георги Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??