15 jun 2024, 10:18

Любовен път 

  Poesía » De amor
85 2 9
 

Аз дишам те
тъй както мене ти,
със цялото сърце
и пия те с очи
на влюбено момче,
което с твоите следи
преплело с теб ръце в ръце
върви във Любовта, върви, лети.

 

02.06.2024.

 
 

© Георги Каменов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??