Jun 15, 2024, 10:18 AM

Любовен път 

  Poetry » Love
172 3 9
 

Аз дишам те
тъй както мене ти,
със цялото сърце
и пия те с очи
на влюбено момче,
което с твоите следи
преплело с теб ръце в ръце
върви във Любовта, върви, лети.

 

02.06.2024.

 
 

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??